Warning: A non-numeric value encountered in /home/rjci5138/public_html/toyp/wp-content/themes/toypjciro/functions.php on line 5763

Juriul evaluează finaliștii pe baza a trei criterii generale:

  1. Nivelul în care candidatul exemplifică valorile JCI;
  2. Măsura în care realizările candidatului sunt în beneficiul comunității, națiunii sau lumii;
  3. Cum reușește candidatul prin realizările sale și prin modul său de acțiune să devină model pentru alții.

Etapa 1 realizată cu ajutorul organizațiilor locale JCI România, în perioada 05.07.2022 – 1.08.2022. În urma primei etape vor fi selectate 20 de aplicații, cele cu punctajul cumulat cel mai mare, aceștia fiind finaliștii ce vor fi evaluați în etapa a doua.

Etapa 2 realizată cu ajutorul unui juriu format din șapte persoane cu rezultate remarcabile, se va desfășura în perioada 01.08.2022 – 1.09.2022. Etapa va avea ca rezultat selecția celor 10 persoane câștigătoare ale ediției 2022.

Juriu Etapa II

Andra Munteanu

Andra Munteanu

Founder & Advocate Narada

Biografie

Andra este antreprenor social în educație, inițiator și cofondator Narada. Experiența sa în educație a început acum 15 ani când, adolescentă fiind, a devenit peer educator (educator între egali) într-un ONG național, în care misiunea ei era să fie un educator eficient pe teme sensibile și comportamente de risc, pentru adolescenții din orașul său natal. Ulterior au urmat aproape 10 ani de antreprenoriat comercial, în care a creat și co-creat proiecte de business de succes. În paralel cu cariera de antreprenor, a continuat să se implice constant în proiecte de educație create de organizații din mediul de business românesc. În ultimii ani, Andra a ales să combine experiența sa antreprenorială cu pasiunea pentru educație și să creeze împreună cu co-fondatorii săi, Narada, organizație formată din persoane din cele mai variate medii sociale, de la studenți, la oameni de comunicare, IT-iști, manageri sau antreprenori, toți oameni de acțiune al căror scop este acela de a oferi soluții eficiente și rapide de modernizare a educației. Născută sub umbrela Romanian Business Leaders Foundation (rbls.ro), cu scopul de a hrăni inovația în educație la firul ierbii, NARADA conectează proiectele profesorilor din sistemul public cu mediul de business și viceversa.
Gabriel Brezoiu

Gabriel Brezoiu

Manager general la Group of European Youth for Change

Biografie

Gabriel Brezoiu este trainer și manager de proiect specializat în domeniul non-profit, la nivel național și european. Are peste 10 ani de experiență în proiecte de tineret axate pe social media, management de proiect și comunicare. Este membru fondator al GEYC, inițiatorul Centrului de Resurse GEYC și al rețelei europene PRISMA. A fost instruit în peste 10 țări europene pe diverse teme.  În 2010, el a fondat Comunitatea GEYC – o platformă inovatoare dedicată tinerilor din România, una dintre primele inițiative digitale europene pentru tineret. În 2018, Gabriel a fost inclus în Forbes 30 under 30, cei mai de succes tineri din România.
 

Cristina Cerga

Cristina Cerga

Managing Partner The Hurricane & Co-Founder WOOBA.ro

Biografie

Cristina Cerga este partener manager la The Hurricane și co-fondator WOOBA.ro. Are 11 ani de experiență în advertising, 14 ani de implicare în acte de voluntariat și 8 ani de activare în domeniul antreprenorial.  Născută în Republica Moldova, absolventă a liceului teoretic cu profil de arte „Mihail Berezovschi”, este licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în Managementul Afacerilor Internaționale.
 

Raluca Culda

Raluca Culda

Fondator ZoomHR România, ReinventeazaTE și TalentforBusiness

Biografie

Raluca este o pasionată a comportamentului uman, cu peste 15 ani de experiență profesională în domeniul resurselor umane și al psihologiei. A absolvit Facultatea de Psihologie în anul 2008 în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Are 7 certificări internaționale în domeniul Natural Language Processing (NLP), Systemic Coaching, cultură organizațională și neuropsihologie. A ținut peste 1500 de ore de training și coaching cu clienți din România și din Europa. A fondat compania de consultanță ZoomHR România, programul de coaching ReinventeazăTE și TalentforBusiness, primul podcast din România dedicat subiectelor de resurse umane. Raluca a locuit în 6 orașe din România iar în prezent ”acasă” este orașul București.
Gabriela-Alexandra Ivan

Gabriela-Alexandra Ivan

Permanent Delegation of Romania to UNESCO

Biografie

Gabriela Ivan este Permanent Delegation of Romania to UNESCO Intern și International Partnerships Manager al programului de robotică BRD FIRST Tech Challenge Romania. Este implicată activ în proiecte de dezvoltare durabilă în domeniul științei, tehnologiei, educației, culturii și sportului. Și-a încheiat studiile de licență în domeniul Relațiilor Economice Internaționale și în prezent urmează programele de masterat Diplomacy and Global Governance la  Sciences Po – Paris School of International Affairs, alături de Diplomație și Negocieri și Development, International Cooperation and Humanitarian Aid, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. Fellow al International Leadership Program, NGO Management 2021 (Departamentul de Stat al SUA, Ambasada SUA în România), finalistă Science Engager of Year 2019 (Falling Walls Foundation Berlin) și Global Leaders Fellow 2018 (Better World Strategies S.U.A).
Alexandru Roja

Alexandru Roja

PhD lecturer Facultatea de Economie și de Administrare

Biografie

Alexandru Roja, pe lângă activitățile didactice și de cercetare, a dezvoltat diverse programe și proiecte educaționale pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale, creative și manageriale împreună cu studenții Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara. În prezent, Alex este expert inovare și transformare digitală în cadrul Transilvania Digital Innovation Hub, fiind implicat în proiecte de inovare la nivel internațional, dar și în ecosistemul de inovare regional.
Cornel Amariei

Cornel Amariei

CEO & Co-founder .lumen – Empowering the Blind

Biografie

Cornel Amariei este inventator, speaker si antreprenor român, cunoscut pentru fondarea .lumen – empowering the blind, start-up ce creează primii ochelari pentru nevăzători ce asistă mobilitatea acestora. In trecut, Cornel a ocupat pozitia de Head of Innovation la Continental Automotive Systems, unde a împins cultura organizațională către inovație și a condus proiecte de condus autonom, mobilitate electrică sau senzoristică avansată. Pentru munca lui, și printre alte 70 de distincții internaționale, Cornel a fost recunoscut ca primul român din Forbes U30 EU, primul român nominalizat ca Ten Outstanding Young Persons of the World de catre JCI si primul laureate Global Business Hall of Fame român.

Juriu Etapa I

Adrian Robert Brinzei

Adrian Robert Brinzei

Membru JCI Suceava

Alexandru Teodorescu

Alexandru Teodorescu

Membru JCI București

Alexandra Manea

Alexandra Manea

Membru JCI Constanța

Anamaria Vodă

Anamaria Vodă

Membru JCI Târgu-Mureș

Andreea Florea

Andreea Florea

Membru JCI Cluj

Bianca Ionel

Bianca Ionel

Membru JCI Iași

Brîndușa Meruțiu

Brîndușa Meruțiu

Membru JCI Târgu-Mureș

Carmen Petrovici

Carmen Petrovici

Membru JCI Cluj

Claudia Cordea

Claudia Cordea

Membru JCI Timișoara

Codruț Brinzei

Codruț Brinzei

Membru JCI Suceava

Daniel Roth

Daniel Roth

Membru JCI București

Delia Tugui

Delia Tugui

Membru JCI Suceava

Laura David

Laura David

Membru JCI Constanța

Marius Botoș

Marius Botoș

Membru JCI Târgu-Mureș