Warning: A non-numeric value encountered in /home/rjci5138/public_html/toyp/wp-content/themes/toypjciro/functions.php on line 5763

Iozsef Sándor

Categorie: Științific, tehnic

Nume și prenume candidat: Sándor Iozsef

Nominalizare: JCI Târgu Mureș

Ocupația sau profesia candidatului: Constructor de Saline

Educație – Diplome, Premii:

  • A absolvit o Școală Profesională în domeniul prelucrării lemnului
  • Autodidact în construcția de saline artificiale
  • A obținut locul I în Topul Firmelor din județul Mureș pe anul 2015 în cadrul firmelor de profil.
  • A obținut Certificat de Firmă de Încredere emis de Centrul de Cercetare a Opiniilor Clienților.

 

Lista celor mai importante lucrări/articole publicate și o scurtă descriere a acestora:

În vara anului 2012 a apărut în Cotidianul Zi de Zi articolul ,,Sandor  József, reghineanul care construiește saline la cheie și vinde cărămizi de sare,,. A fost primul articol de presă care descria cu lux de amănunte cum funcționează o astfel de afacere din România și cum un tânăr de doar 28 de ani, a știut să îmbine simțul practic cu știința, ambiția, curajul și setea de cunoaștere pentru a pune pe picioare o afacere atipică ce avea obiect de activitate construcția la cheie de saline artificiale din sare de Praid și sare de Hymalaia.

În 17 iulie 2014 a apărut articolul în revista ,,Reghinul Nostru,,  Sandor Jozsef, reghineanul care a transformat terapiile cu sare într-o afacere profitabilă,, un articol care i-a adus consacrarea națională. Articolul a fost publicat în 4.000 de exemplare tipărite și articolul în varainta on-line i-a adus extrem de mulți clienți din toată țara și chiar din străinătate fapt care i-a facilitat o mulțime de contracte cu spitale, hoteluri și reședințe private și chiar primării.

La 1 iulie 2017 site-ul viselenuautermenlimita.ro a publicat articolul ,,SANDOR JÓZSEF, VREA SĂ SALVEZE LUMEA DE BOLI PRINTR-O COMBINAȚIE MISTERIOASĂ ÎNTRE SAREA DE PRAID, SAREA DE HIMALAYA ȘI SAREA DE MARE DIN GRECIA!,, un articol în care tânărul om de afaceri declara că cu adezivul pe care l-a inventat deja se construiesc saline în Israel și în curând va fi adoptat și în Statele Unite ale Americii.

 

Informații cronologice cu privire la cariera candidatului și domeniul de activitate:

  • În 2010 Sandor József a fost administrator la S.i.n. Hellas Srl
  • În 2011 a înfințat firma Eja Salt Producțion Srl cu obiect de activitate Construcții saline de suprafață
  • În 2013 a început să construiască saline și în afara țării (Italia, Austria, Irlanda, Israel).
  • În 2015 a obținut locul I la Topul Firmelor din Județul Mureș organizat de Camera de Comerț și Industrie în sfera firmelor de profil.
  • În 2016 a depus o documentație la OSIM pentru brevetarea de Schițe și Proiecte de camere saline urmând în viitorul apropiat ca SALINELE SANDOR să devină marcă înregistrată la nivel european.
  • În 2017 în această vară urmează să plece într-un schimb de experiență în SUA unde a fost invitat de o serie de specialiști în domeniu pentru a implementa conceputul său de construcți saline și pe continentul american.

 

Detalii suplimentare cu privire la realizările excepționale ale candidatului și provocările cu care s-a confruntat pentru a le atinge:

În momentul în care Șandor Jozsef a ajuns să îi fie recunoscute meritele la nivel național un speculant a încercat să îl șantajeze să îi ceară o anumită sumă de bani acuzându-l că i-a furat patentul. Candidatul a prezentat în fața autoritățiilor conceptul său de construcții saline și formula secretă cu condiția ca secretul său profesional să nu fie divulgat și după o expertiză judiciară a obținut o decizie din partea Procuraturii că rețea construcției îi aparține în totalitate și Sandor Jozsef construi saline artificiale atât pe teritoriul României cât și în afara țării.

După ce a construit 300 de saline la cheie omul de afaceri s-a apucat de scrierea unei cărți prima în acest domeniu care se va intitula ,,Cum vreau eu să salvez lumea ?,,. O carte care are la bază teoria lui Sandor Jozsef de a salva lumea de boli prin efectul sării asupra sistemului respirator printr-o combinație misterioasă între sarea de Praid, sarea de Himalaya și sarea de mare din Grecia.Cartea va fi lansată în primăvara anului viitor și speră să fie un best-seller.

 

Listă a premiilor și distincțiilor importante primite de către candidat, care ilustrează realizările sale:

A primit o diplomă din partea site-ului viselenuautermenlimita.ro ,,AVANGARDISTUL ANULUI,, pentru concepte noi care pot revoluționa și vindeca și pentru muncă în folosul lumii.

 

Referințe primite din  partea autorităților care ilustrează realizările candidatului:

A primit un Certificat de Firmă de Încredere din partea „Centrului de Cercetare a Opiniilor Clienţilor” din Bucureşti care îi atestă firmei candidatului înalta calitate a serviciilor și reputația de om cinstit.

 

Modul în care candidatul exemplifică principiul exprimat în următoarea linie a Crezului JCI: „Lucrul în folosul umanității este cea mai nobilă formă de a munci.”

În primul rând prin faptul că candidatul Sandor Jozsef a construit până în prezent peste 300 de saline artificiale recunoscute pentru proprietățile lor terapeutice de medicina modernă care a inclus oficial curele cu aerosoli salini în rândul terapiilor auxiliare și profilactice menite să protejeze organismul uman de o serie de infecții. Salinele sale au puterea să contracareze boli precum: bronşitele de aproape orice fel, răcelile sezoniere, pneumoniile, traheobronşitele cronice, sinuzitele, emfizemul pulmonar, insuficienţa respiratorie restrictivă, tulburările glandei tiroide, polipii, sforăitul, şi chiar ulcerul gastric.

În al doilea rând pentru spiritul său civic dovedit de faptul că în cursul acestuia an candidatul va dona o salină artificială la Spitalul Județean din Tulcea pentru secția de Pneumofiziologie gest pe care îl consider

un act de caritate mai rar întâlnit.

 

De ce persoana nominalizată ar trebui să fie dintre cei 10 tineri remarcabili ai României în 2017 și reprezentantul nostru în competiția internațională din 2018?

Pentru că în anul 2016 candidatul a ajuns să fie solicitat să construiască saline artificiale în Israel unde ideea acestuia a fost îmbrățișată și de specialiștii evrei. Se știe că Israelul este una dintre cele mai importante țări din lume când vine vorba de piaţa diamantelor, echipamentelor tehnologice de ultimă generaţie şi a industriei farmaceutice. Vă vine să credeți sau nu în 2017 salinele care se ridică acolo se realizează cu adezivul inventat de românul Sandor Jozsef și pe conceptul SALINELOR SANDOR.